HomeKontaktPrint
Engelsk
Danmon Group
FORSIDE
NYHETER
PRODUKTER
REFERANSER
OM OSS
SUPPORT
KONTAKT
Søk på hjemmesiden:
Søk
Clear-Com fikk STAR Award for I.V.Core

Den programvarebaserte interkommen Concert er et effektivt verktøy for å koble enhver medarbeider med nettilgang til interkomsystemet på produksjonshuset. Concert gjør det nemlig mulig for brukere med en PC og Internett-forbindelse å snakke direkte med enhver bruker tilkoblet Clear-Coms digitale matriser. Brukergrensesnittet er enten vindusbasert eller med "soft-panel" som simulerer et fysisk betjeningspanel - begge deler med profesjonell lydkvalitet og driftssikkerhet, direkte til din profesjonelle interkom, fra hvor som helst i verden. Concert kan også settes opp som en frittstående interkomløsning, fra PC til PC. For mer informasjon om Concert - les norsk intervju med mannen som utviklet Concert, Clear-Coms Jake Dudson.

 V-Series betjeningspaneler er nå IP-baserte

Clear-Coms nye V-Series betjeningspaneler kan nå tilkobles med IP til interkommen på produksjonshuset. Betjeningspanelene vil da fungere som om de var direkte tilkoblet matrisen. Denne funksjonaliteten betyr at kringkastere kan sette opp en fullverdig profesjonell interkom der direkte kabling fra betjeningspanel til matriser ikke er mulig. Ved å benytte eksisterende IT-infrastruktur oppnår man kostnadseffektiv og fleksibel kommuniksjon, uten å strekke nye kabler.

Denne sømløse tilkoblingen mellom IP-baserte V-Series betjeningspaneler og Eclipse matriser er mulig med det nye IVC-32 IP-kortet, som benytter I.V.Core-teknologi for å koble matrisen til IT-nettverk. Hvert kort har 32 kanaler, og med inntil fire kort betyr det at 128 V-series paneler kan tilkobles hver matrise med IP.  

I.V.Core er navnet på teknologien som knytter sammen alle delene i Clear-Coms markedsledende IP-baserte interkom. Trådløse beltepakker, digitale matriser, IP-baserte betjeningspaneler, dine eksisterende betjeningspaneler, Party-lines med trådbaserte hodesett, Concert - alt kan nå kobles sammen til et komplett kommunikasjonssystem.

Clear-Com fikk STAR Award for I.V.Core

Teknisk innebærer I.V.Core sømløs integrering mellom TDM matrise-teknologi og IP-baserte løsninger som Concert og V-series betjeningspaneler. For brukerne betyr I.V.Core svært fleksibel interkom med topp kvalitet som gir grenseløse muligheter for sanntidskommunikasjon. Clear-Coms IP-baserte interkom ble belønnet med en prestisjefylt STAR Award under årets NAB.

I.V.Core består av en serie digitale byggesteiner og smart designede prosesser som tilsammen danner kjernen i markedet mest komplette interkom-system. I stedet for å lede hele IP-strømmer til hvert punkt, rutes kun de data som trengs til rett sted. Dette optimaliserer bruken av båndbredde i IP-nettverket slik at kringkastere kan kombinere et dedikert kommunikasjonssystem i samme nett med andre tjenester.

I tillegg har I.V.Core effektiv støyreduksjon og feilkorrigering, slik at høykvalitets kodeker kan benyttes der de tidligere ville møtt begrensninger i båndbredde. I.V.Core teknologien er bygget inn i de nye produktene som ble presentert på NAB - både den programvarebaserte interkomen Concert 2.0, og i IP-kortet IVC-32 som kobler Clear-Coms matriser med V-Series betjeningspaneler.

Les mer om Clear-Com

SISTE NYTT

produkter_streg_forside.gif

HDR/IP/4K/UHD - meld deg på!

Gra...

23/05/17
prikker_seneste_nyt.gif
Vil du lære mer om HDR ?

Hold av 31.mai for seminar!

m...

12/05/17
prikker_seneste_nyt.gif
11. mai - gratis minisymposium
11. mai inviterer Nordic Sound Symposium til gratis minisymposium...
03/05/17
prikker_seneste_nyt.gif
Den perfekte følgesvenn til Vantage robothode

Vi presenterer μVRC - en enkel kontrolløsning utvik...

05/04/17
prikker_seneste_nyt.gif
Clear-Com på LLB

Clear-Com FreeSpeak II 2,4GHz

På LLB vil BarnFind vise produkter som kombinerer f...

23/02/17
prikker_seneste_nyt.gif
 


..
 

 

bunn2_gif

Denne hjemmesiden bruker cookies til trafikkmåling og optimalisering av sidens innhold. Hvis du klikker videre, aksepterer du vår bruk av cookies. Les mer