HomeKontaktPrint
Engelsk
Danmon Group
FORSIDE
NYHETER
PRODUKTER
REFERANSER
OM OSS
JOBB
SUPPORT
KONTAKT
Søk på hjemmesiden:
Søk
TeleCube og Rattler 3G vant alt under IBC2009
Nye produkter fra Telecast Fiber ble overøst med utmerkelser fra TV-bransjens største fagblader under IBC2009: TeleCube modulære media-interface ble belønnet med en "STAR Award" fra TV Technology Europe og en "Editor's Pick of IBC2009" fra TVBEurope. Rattler 3G miniatyr HD/SDI sender/mottaker-modul fikk en "Pick Hit" fra Broadcast Engineering og en "Editor's Pick of IBC2009" fra TVBEurope.

Telecast Fiber TeleCube

Sammen med Marshall Electronic fikk Telecast en "STAR Award". Marshall har lansert en ny familie av HD monitorer med direkte fiberoptisk videoinngang. I videoinngangen sitter det en TeleCube HD/SDI transmisjonsmodul, som gir disse monitorene en enestående signalkvalitet.

TeleCube Modular Media Interface (MMI) er en familie av fiberoptiske sende- og mottakermoduler som gir fleksible inn- og utganger for mange kringkastingsprodukter. De er utviklet for OEM applikasjoner, og er aktive kontaktmoduler som har Telecube HD/SDI fiberoptiske modul-laser, detektorer, EQ, kabeldrivere bla. Det gjør det meget enkelt å konfigurere alle typer utstyr for 3 Gbps optiske eller elektroniske innganger og utganger.

Telecast Fiber Rattler 3G

Telecast fikk en "Pick Hit" for den uovertruffne modulære fleksibiliteten Rattler 3G tilbyr de mest benyttede fiberoptiske sendere og mottakere. Rattler 3G gjør det meget enkelt å utstyre alle typer TV-utstyr med 3Gbps optisk eller elektronisk inn- og utganger.

Les mer om TeleCube og Rattler 3G

Telecast Fiber nettsted

STAR (Superior Technology Award Recipient) Award er utformet for å premiere og framheve de mest nyskapende tekniske innovasjonene som er tilgjengelige i TV-bransjen. Produkter som belønnes med STAR Award hjelper brukeren å utføre oppgaven på en enklere måte eller sparer brukeren for kostnader.

Pick Hit er TV-industriens lengstlevende tekniske utmerkelse, og vinnerne blir plukket ut av leserne til Broadcast Engineering og fagpersoner innenfor kringkastings-, etterarbeids-, nettverks- og satellitt-industrien. Et produkt som vinner en Pick Hit blir vurdert å ha en positiv innvirkning på brukerens arbeidshverdag, samtidig som den er en klar teknisk nyvinning og har en kostnad som stemmer med nytten for sitt antatte publikum.

TVBEurope Editor's Pick of IBC2009 Award blir gitt til de mest innovative og smarte nye produktene som introduseres på IBC. Utmerkelsen tilfaller produkter som enten skaffer brukeren inntekter eller sparer kostnader.

SISTE NYTT

produkter_streg_forside.gif

Vinten Hexagon

Vintens nyeste system for robotkameraskinner har en...

20/05/16
prikker_seneste_nyt.gif
NCAM

TV2 har i et års tid brukt VR-systemet NCAM, som Da...

18/05/16
prikker_seneste_nyt.gif
Produktkatalog fra Domo Broadcast

DTC Domo Broadcast har en lekker produktkatalog. Ta...

13/05/16
prikker_seneste_nyt.gif
Softwarebasert multiviewer fra Imagine.

Imagine Communications lanserer en ny serie kalt EP...

09/05/16
prikker_seneste_nyt.gif
Nyheter fra EVS

Her er de største nyhetene fra EVS fra årets NAB. <...

03/05/16
prikker_seneste_nyt.gif
Domo Tactical Communications

Domo Tactical Communications (tidligere Cobham) vis...

03/05/16
prikker_seneste_nyt.gif
  

 

Denne hjemmesiden bruker cookies til trafikkmåling og optimalisering av sidens innhold. Hvis du klikker videre, aksepterer du vår bruk av cookies. Les mer