HomeKontaktPrint
Engelsk
Danmon Group
FORSIDE
NYHETER
PRODUKTER
REFERANSER
OM OSS
SUPPORT
KONTAKT
Søk på hjemmesiden:
Søk
TeleCube og Rattler 3G vant alt under IBC2009
Nye produkter fra Telecast Fiber ble overøst med utmerkelser fra TV-bransjens største fagblader under IBC2009: TeleCube modulære media-interface ble belønnet med en "STAR Award" fra TV Technology Europe og en "Editor's Pick of IBC2009" fra TVBEurope. Rattler 3G miniatyr HD/SDI sender/mottaker-modul fikk en "Pick Hit" fra Broadcast Engineering og en "Editor's Pick of IBC2009" fra TVBEurope.

Telecast Fiber TeleCube

Sammen med Marshall Electronic fikk Telecast en "STAR Award". Marshall har lansert en ny familie av HD monitorer med direkte fiberoptisk videoinngang. I videoinngangen sitter det en TeleCube HD/SDI transmisjonsmodul, som gir disse monitorene en enestående signalkvalitet.

TeleCube Modular Media Interface (MMI) er en familie av fiberoptiske sende- og mottakermoduler som gir fleksible inn- og utganger for mange kringkastingsprodukter. De er utviklet for OEM applikasjoner, og er aktive kontaktmoduler som har Telecube HD/SDI fiberoptiske modul-laser, detektorer, EQ, kabeldrivere bla. Det gjør det meget enkelt å konfigurere alle typer utstyr for 3 Gbps optiske eller elektroniske innganger og utganger.

Telecast Fiber Rattler 3G

Telecast fikk en "Pick Hit" for den uovertruffne modulære fleksibiliteten Rattler 3G tilbyr de mest benyttede fiberoptiske sendere og mottakere. Rattler 3G gjør det meget enkelt å utstyre alle typer TV-utstyr med 3Gbps optisk eller elektronisk inn- og utganger.

Les mer om TeleCube og Rattler 3G

Telecast Fiber nettsted

STAR (Superior Technology Award Recipient) Award er utformet for å premiere og framheve de mest nyskapende tekniske innovasjonene som er tilgjengelige i TV-bransjen. Produkter som belønnes med STAR Award hjelper brukeren å utføre oppgaven på en enklere måte eller sparer brukeren for kostnader.

Pick Hit er TV-industriens lengstlevende tekniske utmerkelse, og vinnerne blir plukket ut av leserne til Broadcast Engineering og fagpersoner innenfor kringkastings-, etterarbeids-, nettverks- og satellitt-industrien. Et produkt som vinner en Pick Hit blir vurdert å ha en positiv innvirkning på brukerens arbeidshverdag, samtidig som den er en klar teknisk nyvinning og har en kostnad som stemmer med nytten for sitt antatte publikum.

TVBEurope Editor's Pick of IBC2009 Award blir gitt til de mest innovative og smarte nye produktene som introduseres på IBC. Utmerkelsen tilfaller produkter som enten skaffer brukeren inntekter eller sparer kostnader.

SISTE NYTT

produkter_streg_forside.gif

Clear-Coms nye Helixnet-beltpack er klar for å sendes ut.

De nye beltpackene bruker PoE og kan levere opptil ...

17/11/16
prikker_seneste_nyt.gif
Coppola bruker EVS DYVI

«Gudfaren»-regissør Francis Ford Coppola bruker EVS...

10/11/16
prikker_seneste_nyt.gif
Bridgetech NOMAD nominert til Best of Show

NOMAD, er nominert i kategorien "Best of Show at IB...

20/10/16
prikker_seneste_nyt.gif
Ncam vinner Emmy!

Forrige uke ble det klart at Ncam vinner Emmy for “...

03/10/16
prikker_seneste_nyt.gif
Ikegami tar i bruk Ross DashBoard

På IBC demonstrerte Ross Video og Ikegami kamerakon...

29/09/16
prikker_seneste_nyt.gif
Ross PIVOTCam

Ross lanserte sitt andre kamera på IBC.

23/09/16
prikker_seneste_nyt.gif
  

 

bunn2_gif

Denne hjemmesiden bruker cookies til trafikkmåling og optimalisering av sidens innhold. Hvis du klikker videre, aksepterer du vår bruk av cookies. Les mer