HomeKontaktPrint
Engelsk
Danmon Group
FORSIDE
NYHETER
PRODUKTER
REFERANSER
OM OSS
SUPPORT
KONTAKT
Søk på hjemmesiden:
Søk
StreamZHD Live ABR fikk to utmerkelser på IBC

Digital Rapids fikk to utmerkelser på IBC for sin StreamZHD Live ABR enkoder som benytter adaptiv streaming. Ved automatisk å tilpasse bitraten til den tilgjengelige båndbredden, sikrer man at mottakeren får den beste opplevelsen som er mulig.

Resultatet er en mer TV-lignende seeropplevelse på Internett og ikke minst mobile enheter. TV Technology Europe belønnet StreamZHD Live ABR med "STAR (Superior Technology Award Recipient) Award", mens CSI Magazine ga den "CSI Award for Best Web TV Technology or Service".

StreamZHD Live ABR

StreamZHD Live ABR enkoder og streamer live SD og HD innhold med suveren kvalitet i forskjellige bitrater. Programvare i mottakerenheten hos seeren, veksler ved mottak mellom de forskjellige utgangsstrømmene fra StreamZHD Live ABR. 

Avhengig av kapasiteten i det tilkoblede nettverket og kapasiteten i maskinvaren hos seeren, leveres alltid den beste mulige kvaliteten, selv under varierende forhold. Resultatet er en konsistent og uavbrutt seeropplevelsen, helt opp til og med HD-kvalitet.

Teknologien gir også seeren mulighet til å velge seg opp til en bitrate med høyere kvalitet mens man ser på, uten at man må stoppe avspillingen og vente på at avspillingen skal "ta seg igjen".

Streamingteknologier som støttes inkluderer HTTP Dynamic Streaming for Adobe Flash Player, Adaptive HTTP Streaming til Apple iPhone og iPad, og Microsoft IIS Smooth Streaming. StreamZHD Live ABR er også klargjort for å kunne tilpasses nye adaptive leveringsteknologier, etter hvert som de måtte bre seg i markedet.

StreamZHD Live ABR arbeidsflyt - klikk for større bilde

StreamZHD Live ABR kombinerer fordelene av levering i tilpasset bitrate, med den kvaliteten, påliteligheten og anvendeligheten du finner i Digital Rapids velprøvde og industriledende StreamZ Live serie av enkodere.

Avansert video preprosessering før komprimeringen gir utmerket bildekvalitet, med meget effektiv utnyttelse av båndbredden. Og funksjonalitet som justering av videonivåer og pålegg av grafikk, gjør at du kan raffinere inngangskilden og legge egen varemerking på utgangsstrømmene.

StreamZHD Live ABR Awards

For store, flerstrøms eller flerkanals utspillinger, kan mange StreamZHD Live ABR enkodere kombineres og kontrolleres med Digital Rapids Broadcast Manager programvare. Det gir også styring, automasjon, planlegging og monitorering av sendingen. På IBC ble det vist en ny versjon av Broadcast Manager, med blant annet automasjon for styring av inngangskilder på tredjeparts rutere.

Ta kontakt med Danmon Norge for å høre mer om hvordan du kan benytte adaptiv streaming i dine sendinger.

Digital Rapids

SISTE NYTT

produkter_streg_forside.gif

Clear-Coms nye Helixnet-beltpack er klar for å sendes ut.

De nye beltpackene bruker PoE og kan levere opptil ...

17/11/16
prikker_seneste_nyt.gif
Coppola bruker EVS DYVI

«Gudfaren»-regissør Francis Ford Coppola bruker EVS...

10/11/16
prikker_seneste_nyt.gif
Bridgetech NOMAD nominert til Best of Show

NOMAD, er nominert i kategorien "Best of Show at IB...

20/10/16
prikker_seneste_nyt.gif
Ncam vinner Emmy!

Forrige uke ble det klart at Ncam vinner Emmy for “...

03/10/16
prikker_seneste_nyt.gif
Ikegami tar i bruk Ross DashBoard

På IBC demonstrerte Ross Video og Ikegami kamerakon...

29/09/16
prikker_seneste_nyt.gif
Ross PIVOTCam

Ross lanserte sitt andre kamera på IBC.

23/09/16
prikker_seneste_nyt.gif
  

 

bunn2_gif

Denne hjemmesiden bruker cookies til trafikkmåling og optimalisering av sidens innhold. Hvis du klikker videre, aksepterer du vår bruk av cookies. Les mer