Emne:

2018 Mobile World Congress

Billede:
MWC-2
Kort tekst (introtekst):
Tekst:

Med over 108.000 deltakere og 2.300 utstillere er Mobile World Congress verdens største event for mobilindustrien.

Danmon New Media divisjon, som arbeider med digital transformasjon og forretningsmessige løsninger i Danmark, Norge og Sverige, har valgt å delta på årets MWC. "Vi ser en økende etterspørsel etter løsninger innen «content rights management» og «watermarking» for mobil- og fiberleverandører samt andre som leverer OTT løsninger", sier Jan Bisgaard og fortsetter "Danmon er sertifisert Verimatrix partner og Nordic Watermarking Competence Center" derfor inviterer vi kunder til et møte med Verimatrix.


Videre, ser vi nå en stor etterspørsel på tjenester innen QoE som gir tjenesteleverandøren en mulighet til å kontinuerlig motta brukerdata fra egen OTT-plattform som forteller hvordan sluttbrukeren opplever tjenesten. Danmon leverer sammen med Witbe roboter som 24x7 kan betjene alle typer plattformer på alle typer nettverk "sier Benny Schwaner som også vil være tilstede på MWC." Cloud video og bruk av kunstig intelligens, kognitive tjenester og analyse av Metadata, er ett annet område vi opplever stor interesse innen, avslutter Benny Schwaner. Danmon er nordisk forretningspartner med IBM i media og underholdningsindustrien, og inviterer derfor kunder til forretningssamtaler hos IBM.  


Skal du til MWC? Så la oss møtes og ta en prat om hvilke muligheter og løsninger som finnes for deres virksomhet.
Bestill ett møte med Danmon og våre samarbeidspartnere for en samtale - (Klikk her)
  Vennligst registrer deg her hvis du ønsker å motta vårt nyhetsbrev. 

   

  Danmon Group Norway AS | Brynsveien 16, 0667 OSLO, Norway | Tel: 23 400 400 | Fax: 23 400 401 | info@danmon.no

  Danmon Group Norway A/S er den del av Dan Technologies A/S, et internasjonalt konsert med hovedkontor i København og med selskaper og aktiviteter i Danmark, Sverige, Norge, England, Tyskland, Spania, Portugal, Dubai og Vietnam.


  Hva skjer i resten av Skandinavia:
  Danmon Group Denmark A/S og Danmon Group Sweden AB

    LLBLogo ibm_bund