media_it_underside

Videotjenester i skyen

Danmon levrer OTT og videostrømme-løsninger med et bredt felt av forretningsapplikasjoner. Fra komplette løsninger med produksjonsfasiliteter med avansert analyse som gir unike datasett om kundeadferd. Dette gir verdifull innsikt i parametere som optimering av content re-usage, dynamic add insertion, forbedret mårettet annonsering forbrukerproflering og engasjementsanalyse.

 

Skybaserte strømmeløsninger er på fremmasj

Videostrømme-løsninger levert fra skyen gir mange fordeler.

For eksempel til intern utdannelse, hvor deres ansatte får mulighet til å delta uansett hvor de befinner seg.

Med IBM Cloud Video-lønsinger kan du også enkelt lage dine egne markedsførings-videoer til kunder og ansatte, og strømme fra live events.

Danmon leverer alt du trenger, fra små kameraer til større og avanserte produksjonsmiljøer.

Les mer (IBM)

 

Les mer om White Paper

 

IBM Ustream

Danmon leverer komplette strømmeløsninger med produksjonsfasiliteter som kamera, videomiksere og lydutstyr.

IBM Ustream gjør det mulig for selskaper å strømme live både ved interne og eksterne events og  rådhusmøter. Videoproduksjonsutstyret som følger med gir selskapet mulighet for å selv utvikle og produsere VODer. På bedriftens Ustram-portal kan man strukturere og opprette kanaler som ansatte kan få tilgang til fra alle typer enheter. Løsningen inkluderer administrasjonssystem for avspillingsanalyse som gir informasjon om antall visninger og enheter.
 

·HR perspektiv: Enkel, god og forståelig informasjon for nye medarbeidere på interne prosesser, inkludert internundervisning og produktlanseringer.

·Ledelse: Tydelig informasjon i forbindelse med nye tiltak i selskapet, samt oppstart og fullføring av regnskapsperioder. Visuell utseende og forståelse av mål.

·IT: Support-videoer og instruksjoner som reduserer antallet supportsaker.

·Fra ansatt til ansatt kanal


 

Sikkerhet for levering i høy kvalitet:

Virtualisert CDN Content Devivery Network som cacher videomateriale and sikrer lokal skalering uten kostbar oppgradering av nettverket, og reduserer belastningen WAN-tilkoblinger.

Les mer


 

 


 

IBM Clearleap

Danmon leverer IBM Clearleap OTT løsninger med et bredt felt av forretningsapplikasjoner med en stor grad av automatisering.

Løsningen gir mulighet for avansert analyse som gir unike datasett om kundeadferd. Dette gir verdifull innsikt i parametre som

optimalisering av gjenbruk av innhold, dynamisk tilsetting, forbedret målrettet annonsering, forbrukerprofilering og engasjementsanalyse.

 

IBM clearleap leveransen inneholder avanserte tjenester som ivaretar hel prosessen:

· Ingest flow

·Asset- og metadatahåndtering

·Workflow automasjon

·Innholdsbeskyttelse og DRM

·Analytics og datainnsikt

·Dynamisk tilsetting

·Medietranskoding og -behandling

· SD-CDN Software Defined Content Delivery Nertwork: Støtter multi-CDNs, sikrer skalering og global levering. Fungerer sammen med private virksomheters ECDN.

Læs mere


 


 

 


 harmonic_logo

Harmonic

Video Delivery og infrastruktur er synonymt med Harmonic, som leverer løsninger som sikrer distribusjonen av innhold på hvilken som helst platform, og i hvilket som helst format. Harmonic tilbyr bl.a. løsninger innenfor HEVC (High effieciency Video Coding), komprimering av Ultra HD video via Cloud til OTT.

 

 

ibmpartner
 

IBM Cloud Video Services velger Danmon Group som partner for Norden.

IBM anerkjenner viktigheten av å samarbeide med Danmon Group, som har en dyp kjennskap til medie og telco-bransjen. Å finne en sterk partner er avgjørende for å bygge opp en vellykket forretning for IBM Video Cloud Services. Vi er derfor veldig glade over å utvikle dette markedet i fellesskap i Norden.

 

Danmon Group Norway AS | Brynsveien 18E, 0667 OSLO, Norway | Tel: 23 400 400 | Fax: 23 400 401 | info@danmon.no | Salgs- & Leveringsbetingelser

Danmon Group Norway A/S er den del av Dan Technologies A/S, et internasjonalt konsert med hovedkontor i København og med selskaper og aktiviteter i Danmark, Sverige, Norge, England, Tyskland, Spania, Portugal og Vietnam.


Hva skjer i resten av Skandinavia:
Danmon Group Denmark A/S og Danmon Group Sweden AB

  LLBLogo ibm_bund

Hos Danmon samler vi statistikk ved hjelp av informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen.
Les mer her
Godta informasjonskapsler