media_it_underside

Kognitive tjenester

Kunstig intelligens gjør sitt inntog i film- og medieverdenen. Det er uunngåelig at videobransjen flytter seg nærmere ny teknologi. Danmon har inngått et samarbeid med IBM om den unike Watson + COS-løsningen.

 

Kognitiv teknologi gjør det mulig å anvende kunstig intelligens i film- og medieverden.

Kognitive tjenester som IBM Watson og Cloud Object Storage kan brukes til å betydelig optimere og effektivisere produksjons-flyten. Ressurser til manuell meta-tagging kan reduseres, og fleksibiliteten i forbindelse med den kreative redigeringsprosessen hjelpes til å raskt finne spesifikke scener ut fra bestemte søkekriterier.

 

 

 

 

Skrekkfilmen ‘Morgan’ kom i fjor. Det er som sådan ikke en bemerkelsesverdig film, men det er traileren for filmen. Fox, selskapet bak Morgan, tok nemlig kontakt med IBM før filmen kom ut. Fox ville ha supercomputeren Watson til å velge ut de klippene som skulle brukes i traileren. IBM løste oppgaven med en unik løsning. Resultatet ble den første trailer skapt av kunstig intelligens og maskin-læring.


‘Morgan’-traileren er enda et eksempel på hvordan disse teknologiene i årene fremover kommer til å endre måten vi produserer og arbeider med video på.


 

 Les mer om IBM Watson-tjenester

 

Danmon Group Norway AS | Brynsveien 18E, 0667 OSLO, Norway | Tel: 23 400 400 | Fax: 23 400 401 | info@danmon.no | Salgs- & Leveringsbetingelser

Danmon Group Norway A/S er den del av Dan Technologies A/S, et internasjonalt konsert med hovedkontor i København og med selskaper og aktiviteter i Danmark, Sverige, Norge, England, Tyskland, Spania, Portugal og Vietnam.


Hva skjer i resten av Skandinavia:
Danmon Group Denmark A/S og Danmon Group Sweden AB

  LLBLogo ibm_bund

Hos Danmon samler vi statistikk ved hjelp av informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen.
Les mer her
Godta informasjonskapsler