Banner side 3-1 BS

Redigerings-software

Marquis-logo2

Marquis

Marquis Broadcast er et selskap i Dan Technologies som jobber spesielt med interaksjon og arbeidsflyt mellom media og metadata, og tilbyr en rekke medieintegrasjon designet for de datatunge og utfordrende krav i dagens produksjonsmiljøer.

”Project Parking” er en av løsningene; et samarbeid med Avid som optimerer bruken av Avid lagring og som dermed reduserer omkostningene.


 

ImaginecommunicationsLogo

 Imagine Communications

Imagine Communications styrker media og underholdningsindustrien gjennom transformativ innovasjon. Kringkastere, nettverk, videotjenesteleverandører og selskaper over hele verden stoler på deres optimaliserte, fremtidssikre, multi-screen video- og annonsestyringsløsninger hver dag for å støtte sine virksomhetskritiske operasjoner.
 

Danmon Group Norway AS | Brynsveien 18E, 0667 OSLO, Norway | Tel: 23 400 400 | Fax: 23 400 401 | info@danmon.no | Salgs- & Leveringsbetingelser

Danmon Group Norway A/S er den del av Dan Technologies A/S, et internasjonalt konsert med hovedkontor i København og med selskaper og aktiviteter i Danmark, Sverige, Norge, England, Tyskland, Spania, Portugal og Vietnam.


Hva skjer i resten av Skandinavia:
Danmon Group Denmark A/S og Danmon Group Sweden AB

  LLBLogo ibm_bund

Hos Danmon samler vi statistikk ved hjelp av informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen.
Les mer her
Godta informasjonskapsler