Banner side 3-1 BS

Grafikk & Monitorering / Kontribusjon & Distribusjon

axon

AXON

Axon har designet et kontroll- og overvåkingssystem som utfordrer alle konkurrenter i markedet. Systemet integreres til eksisterende infrastruktur som teknikeren allerede bruker i dag. Cerebrum blir derved et "dashbord" som gir deg full oversikt og kontroll. Cerebrum er robust designet, og kan derfor benyttes selv i de største organisasjoner og hos de med den mest komplekse arbeidsflyten. Dette fordi Cerebrum er bygd på en database som garanterer en høy ytelse i alle situasjoner enten oppsettet er stort og sammensatt, eller lite og enkelt. Cerebrum har allikevel en lav brukerterskel som gjør det er enkelt i bruk for lekfolk, men samtidig har all funksjonalitet som eksperten kan ønske seg.


Cerebrum oppsummert:

- 100% kompatibel med din infrastruktur

- 100% tilpasset din arbeidsflyt

- Bygget på en robust database med høy ytelse

- Null nedetid

- Lave driftskostnader


barnfind_ny17

Barnfind Technologies

Barnfind Technologies AS ble startet opp i Sandefjord i 2012 av en gruppe velkjente industri-veteraner. De slo sammen sin brede erfaring for å designe en signal-nøytral plattform som tilbyr en rekke funksjoner og som støtter mange forskjellige signalformat i én ramme. Her håndteres fibertransport-løsninger, multiplexing, routing, konversjon, distribusjon, IP/Ethernet, 4K 60p arbeidsflyt, CAM-CCU-løsninger i verdensklasse, osv. Denne unike tilnærmingen vil også spare kunden verdifull rack-plass, strømforbruk og penger. Barnfind er et av de grønneste firmaene i videobransjen.

 


 bridge_technologies_ny17

Bridge Technologies

Det norske selskapet Bridge Technologies utvikler og produserer avanserte analyse-, måle- og monitoreringsløsninger for kringkastings- og telekomindustrien. Den prisbelønnede VideoBRIDGE-serien er et komplett system for kvalitetskontroll av IP-strømmer i nettverk for digitale innholdstjenester.
 

ross_200

ROSS Video

Ross er en av de mest suksessrike produsenter  i bransjen gjennom de siste årene.

Med egne nye produktutviklinger samt opkjøp av en rekke mindre selskaber, har Ross med utrettelig energi og kreativitet skapt en rekke helt unike produkter og løsninger som utfordrer markedet. Produkter som Carbonite og Acuity bildemiksere, XPression grafikkløsninger, PIVOT PTZ kameraserien, Furio Robotics, Social media, samt en helt ny lansering,- Graphite,- all in a box, for å nevne noen av deres mange spennende løsninger.

Ross er garanti for nye og forbedrede løsninger som skaper verdi for de fleste produksjonsmiljøer, og alltid løsninger på et prismessig konkurransedyktig nivå. 

  

Hiltron Logo

Hiltron

Hiltron er Tysklands ledende systemintegrator for satellitt- og trådløs kommunikasjon. Som en av de beste på svært komplekse turnkey systemer, er Hiltron den foretrukne partner for kunder verden over. Hiltrons solide kompetanse og store fleksibilitet, gjør dem istand til å diskutere prosjekter basert på ethvert systemdesign eller systemkrav kundene måtte ha. Hiltron er også produsent og distributør av produkter og løsninger for satellitt- og mikrobølgekommunikasjon med kringkastingskvalitet.

 


 

SencoreLogo_200-2c
 Sencore

En ledende leverandør av produkter innenfor multi-channel distribusjon, video transport, mottak, dekoding, transkoding og modulering.


 


 vanteclogo

VANTeC 

VANTeC er en del av Dan Technologies, og holder tilt i Porto og Lisboa i Portugal. De har med årene bygget seg opp omfattende spesialist-kompetanse innen både prosjektering og integrasjon av Virtual Set Solutions, Augmented Reality og real-time 3D-grafikk. Firmaet har bygd de fremste VR-studioene i Portugal, i tillegg til å delta på internasjonale prosjekter.

 
 

ImaginecommunicationsLogo


 Imagine Communications

 Imagine Communications styrker media og underholdningsindustrien gjennom transformativ innovasjon. Kringkastere, nettverk, videotjenesteleverandører og selskaper over hele verden stoler på deres optimaliserte, fremtidssikre, multi-screen video- og annonsestyringsløsninger hver dag for å støtte sine virksomhetskritiske operasjoner.

Danmon Group Norway AS | Brynsveien 18E, 0667 OSLO, Norway | Tel: 23 400 400 | Fax: 23 400 401 | info@danmon.no | Salgs- & Leveringsbetingelser

Danmon Group Norway A/S er den del av Dan Technologies A/S, et internasjonalt konsert med hovedkontor i København og med selskaper og aktiviteter i Danmark, Sverige, Norge, England, Tyskland, Spania, Portugal og Vietnam.


Hva skjer i resten av Skandinavia:
Danmon Group Denmark A/S og Danmon Group Sweden AB

  LLBLogo ibm_bund

Hos Danmon samler vi statistikk ved hjelp av informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen.
Les mer her
Godta informasjonskapsler