Banner side 3-1 BS

Kamera & Robotics

  Ross-Logo 


Ross Video

Ross er en av de mest suksessrike produsenter  i bransjen gjennom de siste årene.

Med egne nye produktutviklinger samt opkjøp av en rekke mindre selskaber, har Ross med utrettelig energi og kreativitet skapt en rekke helt unike produkter og løsninger som utfordrer markedet. Produkter som Carbonite og Acuity bildemiksere, XPression grafikkløsninger, PIVOT PTZ kameraserien, Furio Robotics, Social media, samt en helt ny lansering,- Graphite,- all in a box, for å nevne noen av deres mange spennende løsninger.

Ross er garanti for nye og forbedrede løsninger som skaper verdi for de fleste produksjonsmiljøer, og alltid løsninger på et prismessig konkurransedyktig nivå. 


  


 vinten

Vinten

Vinten har over hundre års erfaring, og er blant verdens ledende leverandører av kamerastøtteutstyr.

*Pan- og tilthoder

*Tripods

*Dollyer

*Pedestaler


 

Vinten Radamec

Vinten Radamec

Vinten Radamec Broadcast Robotics - oppfant de første kamera robotstativene for BBC. De skaper idag de beste systemene, for både kjøringer, tilting, panorering og høydebevegelser med kamerastativer.

 

 

 

logo-pos-50 

Ikegami 

- er pioner på utvikling av ENG-systemer og profesjonelle videokameraer med kompromissløs bildekvalitet. Ikegami Betacam SP kameraopptakere var kjent som de beste og mest pålitelige på markedet. Ikegamis monitorer og studiokameraer har vært med på å utvikle moderne TV-produksjon, slik vi kjenner den i dag.
 

Danmon Group Norway AS | Brynsveien 18E, 0667 OSLO, Norway | Tel: 23 400 400 | Fax: 23 400 401 | info@danmon.no | Salgs- & Leveringsbetingelser

Danmon Group Norway A/S er den del av Dan Technologies A/S, et internasjonalt konsert med hovedkontor i København og med selskaper og aktiviteter i Danmark, Sverige, Norge, England, Tyskland, Spania, Portugal og Vietnam.


Hva skjer i resten av Skandinavia:
Danmon Group Denmark A/S og Danmon Group Sweden AB

  LLBLogo ibm_bund

Hos Danmon samler vi statistikk ved hjelp av informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen.
Les mer her
Godta informasjonskapsler