Emne:

De første Ross Graphite enhetene er på vei til kunde

Billede:
graphite nyhed
Kort tekst (introtekst):
Tekst:

 

 

 

ross graphite 

Ross Video leverer en integrert produksjonsløsning for små og mellomstore produksjoner som heter Graphite. Dette produktet ble første gang vist på NAB i år.

Grafitt er et high-end produksjonsverktøy, med en omfattende funksjonalitet i en pakke som er dekkende for relativt store produksjoner.

Graphite er satt sammen av en 2ME Carbonite billedmikser, 3D-grafikksystemet XPression, en clip videoserver og en komplett 28-kanals RAVE-lydmiksere i en «all-in-one»-produksjonsløsning.  

Ved hjelp av Ross DashBoard kontrollsystemet kan hver av komponent opereres via ett felles grensesnitt eller via arbeidsstasjoner i nettverk.

 Med CustomPanels kan brukerne lage enkle grensesnitt skreddersydd for produksjonen de kjører, noe som forenkler og strømlinjeformer alle operasjoner.

 Graphite tar mål av seg å adressere den største utfordringen tradisjonelle «alt- i- ett» systemer har hatt i mange år; nemlig driftssikkerheten.

Problemstillinger som animasjoner som hakker, kontrollflater som ikke responderer, og andre problemer som skyldes overbelastede PC’er, løses med dedikert maskinvare.

Skulle PC’en i dette systemet krasje, så vil allikevel bilde- og lydmikser fortsette å fungere.

Danmon vil snart kunne arrangere demonstrasjoner for norske kunder. Ta kontakt dersom du er interessert.


  Vennligst registrer deg her hvis du ønsker å motta vårt nyhetsbrev. 

   

  Danmon Group Norway AS | Brynsveien 18E, 0667 OSLO, Norway | Tel: 23 400 400 | Fax: 23 400 401 | info@danmon.no | Salgs- & Leveringsbetingelser

  Danmon Group Norway A/S er den del av Dan Technologies A/S, et internasjonalt konsert med hovedkontor i København og med selskaper og aktiviteter i Danmark, Sverige, Norge, England, Tyskland, Spania, Portugal og Vietnam.


  Hva skjer i resten av Skandinavia:
  Danmon Group Denmark A/S og Danmon Group Sweden AB

    LLBLogo ibm_bund

  Hos Danmon samler vi statistikk ved hjelp av informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen.
  Les mer her
  Godta informasjonskapsler