Emne:

Danmon Group og Verimatrix

Billede:
Verimatrix_Logo
Kort tekst (introtekst):
inngår strategisk samarbeid i Norden
Tekst:

 

Danmon Group Denmark har i mange år samarbeidet med Verimatrix Inc. innen videosikkerhet og ikke minst Digital Rights Management (DRM), et område hvor Verimatrix er markedledende.

Jan Bisgaard, Business Manager i Danmon Group ser utvidelsen av samarbeidet som en naturlig følge av manga års samarbeid i Danmark.

”Vi er glade for at samarbejdet udvides, og at der etableres et strategisk samarbejde der omfatter hele norden.  Vi har på nordisk plan øget vor generelle fokus på dette område gennem det sidste års tid, bl.a. gennem ansættelse af yderligere dedikerede medarbejdere. Ikke kun på salgssiden, men også på den løsnings- og supportmæssige side, hvor vi har tilkyttet yderligere Verimatrix certificerede tekniske ressourcer”.

”Ambitionen for samarbejdet mellem Danmon Group og Verimatrix er, at Danmon Group bliver den foretrukne partner i norden, og samtidigt vil samarbejdet betyde en markant udvidelse af Verimatrix geografiske virke og tilstedeværelse hos kunderne i regionen”,- hvor Verimatrix allerede har en markant tilstedeværelse.”


Økt forretningsverdi

Markedet er i markant vekst. Med utbredelsen av UHD er sikkerhetsløsninger med ” Watermarking” høyaktuelt, både til live content og VOD.

Bruken og utbredelsen av ”Analytics” vil fremover bli helt avgjørende for kjennskapen til sluttkundenes profiler og ikke minst deres adferd, slik at leverandøren kan tilpasse sitt tilbud på markedet til den enkelte bruker.

Med kunnskap basert på én samlet DRM løsning og med Verimatrix Analytics verktøy ”Verspective”, kan vi altså tilby løsninger innenfor Video Sikkerhet og sikre en omfattende kunnskap om våre kunders  ”superfans”.

Danmon Group vil kunne gi råd om løsninger og muligheter som kan forsikre at den enkelte virksomhet får tilgang til denne nye og avgjørende verdistrommen, og dermed skape ny forretningsverdi for våre kunder.


 

For mer informasjon:

Danmon Group:
Business Manager:          Jan Bisgaard:             Tlf. +45 2324 6303 mail: Jan.bisgaard@danmon.com
Key Account Manager:   Fredrik Schreiber:      Tlf. + 46 705 118775 mail: fredrik.schreiber@danmon.com 

 

 
Verimatrix :
Sales Director:                   Adi Ahrnsberger:   Tlf.  +49 175 722 3737 mail: aehrnsberger@verimatrix.com 

Les mer her 

 


  Vennligst registrer deg her hvis du ønsker å motta vårt nyhetsbrev. 

   

  Danmon Group Norway AS | Brynsveien 18C, 0667 OSLO, Norway | Tel: 23 400 400 | Fax: 23 400 401 | info@danmon.no

  Danmon Group Norway A/S er den del av Dan Technologies A/S, et internasjonalt konsert med hovedkontor i København og med selskaper og aktiviteter i Danmark, Sverige, Norge, England, Tyskland, Spania, Portugal, Dubai og Vietnam.


  Hva skjer i resten av Skandinavia:
  Danmon Group Denmark A/S og Danmon Group Sweden AB

    LLBLogo ibm_bund

  Hos Danmon samler vi statistikk ved hjelp av informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen.
  Les mer her
  Godta informasjonskapsler