media_it_underside

Lagring

Hvor skal den voksende datamengden legges, i tradisjonell lagring, skylagring eller kanskje en hybrid-løsning?

Hvordan får jeg beriket mine data som de kan brukes aktivt i min produksjon?
  

Cloud Object Storage

Mange bedrifter befinner seg i en ditigal endrings-fase som har resultert i en eksplosjon av data, som forventes å vokse kraftig de neste årene. Denne eksplsive veksten drives hovedsaklig av ustrukturert data, som video, sosiale medier, bilde rog text. IBM Cloud Object Storage (tidligere kjent som Cleversafe) gir organisasjoner fleksibilitet, skalerbarhet, og den enkelhet som kreves for å lagre, administrere og ha tilgang til dagens raskest voksende ustrukturerte data.


 


 

Les mer om Cloud Object Storage

 


EditShare - Intelligent storage & Media Asset Management 


Editshare er en teknologiledende produsent innen delt lagring og mediehåndtering. Editshares systemer har vist seg å være en meget vellykket løsning for våre nordiske kunder innen postproduksjon, TV- og filmbransjen, media, forretning, sport, utdanning og mer.

Alle systemene fra Editshare er skalerbare og man kan enkelt bygge ut systemene etter behov gjennom å legge til flere lagringsnoder.

Med Editshare følger en innebygd software for mediehåndtering (MAM) kalt Editshare Flow.
Flow er et veldig kraftfullt verktøy for mediehåndtering og arbeidsflytautomatisering som hjelper å optimalisere hele produksjonsprosessen. Med Flow kan du merke strømmer med metadata, logge, katalogisere, organisere og administrere mediene og «Dra&Slipp» direkte til Adobe Premier, Final Cut Pro og andre NLE-applikasjoner for videre redigering.


 editshare

Danmon Group Norway AS | Brynsveien 18E, 0667 OSLO, Norway | Tel: 23 400 400 | Fax: 23 400 401 | info@danmon.no | Salgs- & Leveringsbetingelser

Danmon Group Norway A/S er den del av Dan Technologies A/S, et internasjonalt konsert med hovedkontor i København og med selskaper og aktiviteter i Danmark, Sverige, Norge, England, Tyskland, Spania, Portugal og Vietnam.


Hva skjer i resten av Skandinavia:
Danmon Group Denmark A/S og Danmon Group Sweden AB

  LLBLogo ibm_bund

Hos Danmon samler vi statistikk ved hjelp av informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen.
Les mer her
Godta informasjonskapsler