Banner side 3-1 BS

Infrastruktur, Video Router, Multiviewer Video & produksjons-servere


 


axon

 Axon

IP basert prosessering og multiviewere, kontrollsystemer og infrastrukturprodukter

Axon er et selskap som tilhører pionerne innen kringkasting. Gjennom 30 år har dette nederlandske selskapet utviklet og leverte funksjonsrike produkter av høy kvalitet til kunder med høye krav til kvalitet og driftssikkerhet. Med sin store portefølje av modulære infrastrukturprodukter har de alltid kunne tilby gode løsninger. Axon har fortsatt en meget relevant posisjon som produsent i markedet med sine nyutviklete kontrollsystemer og produkter for dagens IP baserte teknologi. Produkter som vekker stor interesse fra våre kunder.


 Axons produkter er rettet mot f.eks. for infrastrukturløsninger med Neuron Processor, som er en sveitsisk lommekniv når det gjelder formatutveksling av IP / SDI med avansert prosessering av signaler, som f.eks. Framesync, UP / Down-konvertering, De-embedding, Embedding, HDR / SDR-konvertering, JPEG XS-koding og dekoding og mye mer.

Cerebrum er Axons svar på en avansert kontroll- og overvåkningsløsning av kringkastingsutstyr i studioer, OB-vogner, MCR-område etc. Med et fleksibelt og oversiktlig brukergrensesnitt.

Axon Synapses produkter er "limet" som binder det hele sammen. Modulbasert og skalerbar, Synapse er f.eks. distribusjonsforsterkere, omformere, embeddere og de-embeddere, Multiviewere.
CobaltDigital_200px

 Cobalt Digital
 Cobalt leverer løsninger for konvertering av alle typer signaler, både video og lyd. De har en rekke gode løsninger på openGear®-plattformen, og utvikler stadig nye gjennomtenkte løsninger.


 


Ross-Logo 

ROSS Video 

Ross er en av de mest suksessrike produsenter  i bransjen gjennom de siste årene.

Med egne nye produktutviklinger samt opkjøp av en rekke mindre selskaber, har Ross med utrettelig energi og kreativitet skapt en rekke helt unike produkter og løsninger som utfordrer markedet. Produkter som Carbonite og Acuity bildemiksere, XPression grafikkløsninger, PIVOT PTZ kameraserien, Furio Robotics, Social media, samt en helt ny lansering,- Graphite,- all in a box, for å nevne noen av deres mange spennende løsninger.

Ross er garanti for nye og forbedrede løsninger som skaper verdi for de fleste produksjonsmiljøer, og alltid løsninger på et prismessig konkurransedyktig nivå. 


 

evs_logo_tilpasset
 EVS 

Med sin unike markedsledende posisjon og tilstedeværelse på alle verden store sportsevenementer som involverer live, replay, og slowmotion arbeidsflyt i alle videoformat, er det en ære å ha dette varemerket i vår portefølje. EVS er også ett av de lengste partnerskap med Danmon globalt.


 

ImaginecommunicationsLogo

 Imagine Communications

Imagine Communications styrker media og underholdningsindustrien gjennom transformativ innovasjon. Kringkastere, nettverk, videotjenesteleverandører og selskaper over hele verden stoler på deres optimaliserte, fremtidssikre, multi-screen video- og annonsestyringsløsninger hver dag for å støtte sine virksomhetskritiske operasjoner.
 


 

Danmon Group Norway AS | Brynsveien 18E, 0667 OSLO, Norway | Tel: 23 400 400 | Fax: 23 400 401 | info@danmon.no | Salgs- & Leveringsbetingelser

Danmon Group Norway A/S er den del av Dan Technologies A/S, et internasjonalt konsert med hovedkontor i København og med selskaper og aktiviteter i Danmark, Sverige, Norge, England, Tyskland, Spania, Portugal og Vietnam.


Hva skjer i resten av Skandinavia:
Danmon Group Denmark A/S og Danmon Group Sweden AB

  LLBLogo ibm_bund

Hos Danmon samler vi statistikk ved hjelp av informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen.
Les mer her
Godta informasjonskapsler