Emne:

Danmon Group signerer avtale om distribusjon av Apantac i Skandinavia

Billede:
Danmon-ny-distributør---Apantac
Kort tekst (introtekst):
Tekst:


Gentofte, Danmark – 3. November 2020 - Danmon Group, kjent som en ledende leverandør av profesjonelt video- og audioutstyr i Skandinavia, har signert en avtale med Apantac om distribusjon av et omfattende og komplett produktspekter som inneholder blant annet multiviewere, videovegg prosessorer, KVM produkter samt signalprosesserings-utstyr.


Med utgangspunkt i Danmons kontorer i København, Aarhus, Stockholm og Oslo vil selskapet etablere en lokal distribusjonskanal og teknisk støtteorganisasjon for Apantacs produktportefølje.


Produktene er aktuelle for de fleste av Danmon Groups markedssegmenter som spenner helt fra avanserte ProAV løsninger for møterom, undervisningssektoren, kontrollrom, events, teater og scene, medisin samt produksjonsutstyr for broadcast, postproduksjon og film. Produktene vil også kunne inngå som sentrale produkter i leveranser av komplette systemløsninger.


Apantac er også partner i OpenGear konsortiumet og vil således være meget komplementær til andre av Danmons partnere og leverandører.


"Danmon legemliggjør vår forpliktelse til våre kunder, og vi ser frem til å samarbeide med teamet. Deres erfaring og bredde samt lokale tilstedeværelse vil være en stor ressurs for oss, og vil bidra til å bygge Apantacs tilstedeværelse i regionen", kommenterer Michel Rudelle, EMEA Regional Manager i Apantac.


"Vi er veldig glade for å bli med i Apantacs globale distribusjonsnettverk og kunne integrere deres teknologi og løsninger i prosjektene våre," kommenterer Christoffer Kay, Chief Operating Office for Dan Technologies A/S (eier av Danmon Group). "Apantacs brede utvalg av produkter passer perfekt inn i vårt system- og integrasjonsarbeid, og våre kunder vil kunne dra nytte av deres anerkjente produkter."


Om Apantac LLC

Apantac LLC (www.apantac.com) er en ledende designer og utvikler av høykvalitets og kostnadseffektive multiviewers, videovegger, matriser, KVM, openGear-løsninger og signalbehandlingsutstyr. Apantac-produktlinjen er spesielt designet for å gi brukerne fleksible og innovative teknologiløsninger for kringkastings- og ProAV-industrien. Apantac ble grunnlagt i 2008 og er et privateid selskap med hovedkontor i Portland, Oregon, USA.

For mer informasjon om Apantacs produkter og tjenester, besøk: www.apantac.com.

Eller på: Facebook, Twitter og Linkedin.


For ytterligere informasjon, kontakt:

Danmon Group på +47 23 400 400 eller E-mail: info@danmon.no
  Vennligst registrer deg her hvis du ønsker å motta vårt nyhetsbrev. 

   

  Danmon Group Norway AS | Brynsveien 18E, 0667 OSLO, Norway | Tel: 23 400 400 | Fax: 23 400 401 | info@danmon.no

  Danmon Group Norway A/S er den del av Dan Technologies A/S, et internasjonalt konsert med hovedkontor i København og med selskaper og aktiviteter i Danmark, Sverige, Norge, England, Tyskland, Spania, Portugal og Vietnam.


  Hva skjer i resten av Skandinavia:
  Danmon Group Denmark A/S og Danmon Group Sweden AB

    LLBLogo ibm_bund

  Hos Danmon samler vi statistikk ved hjelp av informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen.
  Les mer her
  Godta informasjonskapsler